Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 11:00–16:00

0
Мій кошик
Характеристики
Применение Термометр цифровий
Країна виробництва Україна
характеристика (-50; +300°C) для м’яса

Термометр цифровий (-50; +300°c) для м’яса

Артикул WT-1
В наявності
255.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Електронний термометр щуп Wt-1 для використання на кухні, для контролю температури усередині птиці, що готується, риби і м'ясі.Вибираючи термометр для м'яса, в першу чергу необхідно знати — що він «може». Цей прилад може швидко і досить точно вимірювати температуру усередині шматка м'яса, що готується, який піддається термообробці. Прилад, перш за все, необхідно правильно встановити, увіткнувши в найбільш товсте місце в шматку. Коли усередині шматка є кістка, в цьому випадку, термометр не повинен до неї торкатися, інакше, покази будуть не зовсім точними.Пропонований термометр для м'яса необхідний для визначення готовності м'яса. Адже для кожного виду м'яса необхідні особливі умови в термообробці. Свинина запікається до повної готовності і це вимагає підтвердження, що необхідна температура усередині м'яса вже досягнута. Але, в приготуванні стейка або ростбіфу з яловичого м'яса різницю в декілька градусів сприймають як принципово іншу міру в прожаренні, а це вимагає необхідної точності.Термометр для м'яса дозволить точно визначити не лише температуру усередині масивного м'ясного шматка при запіканні в духовці, але і дасть можливість досягти необхідної міри його готовності. М'ясо буде не пересушеним і приготованим з потрібною мірою випічки. Безумовно, найсмачнішим м'ясом є шматок, який зберіг всі соки, але при цьому не містить шкідливих бактерій, що зможуть негативно вплинути на здоров'я людини. Різні види м'яса вимагають різної температури і часу запікання. Для того, щоб цей прилад працював — довгу металеву спицю необхідно занурити всередину шматка м'яса, що випікається. Тоді можна буде прочитувати температуру усередині м'яса, орієнтуючись на свідчення циферблату (дисплея). Запропонованому термометру не страшна жара в духовці — їм можна буде заміряти температуру безпосередньо при приготуванні. Шкалу, яку має термометр для м'яса, можна використовувати як орієнтир в приготуванні блюд. Яловичину непросмажену (rare), випікати в межах + 65 0С, а средньопрожарену (medium) до + 72 °C, просмажену (well done) з + 75 °C, баранину з + 82 °C, свинину до + 85 °C, а птицю до + 90 °C.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

Доставка по Тернополі-від 800грн

«Новою поштою» по Україні — за тарифами перевізника.

Кур'єром по Києву — за тарифами перевізника. 

Більше інформації про доставку

 

Оплата кур'єру або післяплата.

 

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору