Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 11:00–16:00

0
Мій кошик
Характеристики
Применение Термометр цифровий
характеристика (-9; +65°C) для вина

Термометр цифровий (-9; +65°c) для вина

Артикул SH-106/300036
Немає в наявності
45.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Помістіть термометр на пляшку вина, він може вимірювати вино температуриХорошому вину правильна температура подачі допоможе повною мірою проявити свої достоїнства. В принципі, кожне вино має власну температуру подачі, але можна вивести загальні правила. Ідеальними вважаються температури, що наближаються до наступних значень:Вино Температура °C витримані червоні вина Бордо - 17-18°c витримані червоні вина Бургундії _ 16-17°c молоді червоні вина Бургундії, червоні вина Провансу - 14-15°c "крю" Божоле, червоні вина Долини Луари - 12-14 °C червоні вина Божоле, білі вина Бургундії, насичені білі вина - 10-12 °C білі бургундські вина, легкі білі вина - 9-10 °C сухі білі вина - Савіньон, шампанське, рожеві вина - 7-8 °C лікерні вина - 5-6 °CПідвищення і пониження температури на 3-5 °C приводить до окислення вина, втрати вином корисних речовин, як підсумок - псування вина з погіршенням смаку, властивостей і якостей. Такого роду наслідки не дають Вам повною мірою отримати задоволення від Вашого улюбленого напою. Уникнути такого роду наслідків Вам допоможуть високоточні термометри
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

Доставка по Тернополі-від 800грн

«Новою поштою» по Україні — за тарифами перевізника.

Кур'єром по Києву — за тарифами перевізника. 

Більше інформації про доставку

 

Оплата кур'єру або післяплата.

 

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору